Capcom vraagt in enquête naar meer Resident Evil-remakes

Capcom vraagt in enquête naar meer Resident Evil-remakes

En andere entertainmentproducten

Capcom vraagt spelers in een recent uitgebrachte enquête of ze oren hebben naar nog een remake in de Resident Evil-reeks.

De vragenlijst onderzoekt of er behoefte is aan meer entertainmentproducten binnen de reeks, waaronder boeken, attracties en films. Als afsluiter vraagt Capcom spelers welke game binnen de reeks ze graag als remake zouden zien.

Logischerwijs bevestigt zo'n enquête niet dat er ook daadwerkelijk een nieuwe remake aankomt. Het zou echter geenszins verrassend zijn. Tot nu toe werden deel 1, 2, 3 en 4 al van een remake voorzien. Al die remakes werden bejubeld door zowel critici als spelers.

De meest recente remake, Resident Evil 4, kreeg van redacteur Tom Kerkhof een 8,5 op Gamer.nl. "Resident Evil 4 neemt alles wat goed was aan de oorspronkelijke game en stopt dat in een glanzend nieuw jasje. Het eindresultaat is net zo actievol als voorheen, net iets griezeliger en vooral veel, véél mooier. Ondanks dat weet het spel nergens écht te vernieuwen, waardoor het onwaarschijnlijk is dat deze remake dezelfde impact gaat hebben als zijn illustere voorganger."

Capcom vraagt in enquête naar meer Resident Evil-remakes-59898274

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kunnen wij deze enquete nog ergens vinden om in te vullen?

0
test

Dan zou ik zeggen deel vijf. Ik vond de meer op actiegerichte delen toch wel iets leuker. Maar liefst gewoon n nieuw deel. Al moet ik village nog steeds eens aanschaffen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

1
test

Ik vind deel 4 het tofst van alle delen. Veruit. Die heb ik tig keer uitgespeel. Van de rest weet ik niet meer zo goed omdat ik ze slechts een of enkele keren uitgespeeld heb (sommige delen zelfs niet). Van deel vijf herinner ik me dat ik m wel leuk vond, maar dat ie t bij lange na ook niet haalde ten opzichte van vier, maar een net zo sterke remake zou ik wel cool vinden.

0
test

Ze zijn al jarenlang bezig met RE9, als je alle geruchten moet geloven, komt de game ook zeker binnen twee jaar uit. Zou ook wel in het huidige patroon passen. RE9 zou volgens geruchten te maken hebben met een spookstad in de VS... dus ik ben erg benieuwd.

0
test

Ik heb de geruchten ook gehoord. Laat maar komen zeg ik.

0

Aanbevolen voor jou