Blizzard brengt eerste Diablo 4-update uit

Blizzard brengt eerste Diablo 4-update uit

Met kleine veranderingen

Blizzard heeft de eerste update voor Diablo 4 uitgebracht.

Dat maakt het bedrijf bekend op het officiële forum van de game. Het betreft een hotfix van de servers. Daardoor hoeft de update niet te worden gedownload. De patch brengt enkele veranderingen met zich mee. Zo wordt de Flame Shield op volledige cooldown gezet als spelers hem voor het eerst oppakken en is de health van monsters verhoogd in latere World Tiers. Alle wijzigingen zijn hier te bekijken.

Diablo 4 is sinds afgelopen vrijdag beschikbaar voor spelers die een van de duurdere versies van de game hebben aangeschaft. Het spel komt officieel op 6 juni uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

De game kreeg op Gamer.nl een 9 van redacteur Erik Nusselder. "Diablo 4 verbetert op veel vlakken, maakt jouw keuzes weer belangrijk en geeft je personages die je helemaal eigen kunt maken. Dit is een uitstekende basis waar Diablo-fans weer jaren zoet mee zijn", concludeert hij in zijn recensie.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi dat er achter de schermen meteen verbeteringen worden doorgevoerd. Blizzard blijkt op een goede en juiste manier deze game te ondersteunen. We konden de game al vooraf tijdelijk uitproberen, en zo hebben ze al veel kunnen afvangen wat niet zo goed werkte. Het klopt echter niet helemaal wat in dit nieuwsbericht staat vermeld wat betreft de eary access. Dat bepaalde gamers het spel al vanaf vrijdag kunnen spelen heeft niets met de preorder van Diablo IV te maken. Je krijgt slechts eerder toegang tot de game als je de duurdere versies van het spel aanschaft.

1
test

Bedankt voor de correctie! Ik heb het aangepast.

1
test

Erg onder de indruk van deze (soft)launch. Draait als een zonnetje.

0

Ben benieuwd hoe het 6 juni zal zijn als alles spelers erbij komen...

0
test

Ik ook! Maar gezien de Server Slam beta heb ik daar wel vertrouwen in.

0

IK had dus de normale editie maar kon het vrijdag niet laten en alsnog geupgradet naar de ultimate edition. Ik ga heel langzaam door de game, bekijk ieder filmpje voor het verhaal. Als ik de campagne uigespeeld heb ga ik wel knallen. Speel nu de Druid, wat een beest is dat. Volgens mij dezelfde build (Pulverize) als waar Erik het over had in de podcast.

0

Aanbevolen voor jou