Bezoek morgen het nieuwe Gamer.nl!

Bezoek morgen het nieuwe Gamer.nl!

Eindelijk

Het is eindelijk zover: morgen gaat in de loop van de dag het nieuwe Gamer.nl live. Dat is spannend en leuk.

Ik kan doen alsof ik exact weet waar onze developers de afgelopen weken zo druk mee bezig waren, maar in werkelijkheid blijft het migreren van een website hogere wiskunde. Na een besloten feedbackronde en het beschikbaar stellen van de bètaversie weet ik één ding zeker: we kunnen eindelijk live. Dat voelt goed.

Nieuwslijst

De website ziet er grotendeels uit zoals we hem al eerder hebben gepresenteerd, inclusief meer ruimte voor mooie content van onze redacteuren, een nieuwe lik verf en natuurlijk de nachtmodus. 

Eén ding hebben we aan de hand van jullie feedback echter aangepast: de nieuwslijst. Uitgaande van de eerste reacties miste een groot deel van de gebruikers de traditionele, overzichtelijke nieuwslijst van de huidige website. Na nog eens kritisch gekeken te hebben naar het nieuwe design waren we het daar wel mee eens. 

Een nieuwslijst moet je in één oogopslag kunnen vertellen wat het belangrijkste nieuws is - dat is al jaren een unique selling point van Gamer.nl, dus lijkt de lijst stukken meer op hoe het nu is. Let wel: we testen nog een nieuw design dat iets meer beeld bevat, maar niet ten koste gaat van het overzicht.

Morgen

Wat staat je nu te doen? Wellicht net als wij een taart bestellen en extra vroeg naar bed gaan.

Wel zijn er twee aspecten om nog even rekening mee te houden:

  • Een deel van de reacties gaat tussen nu en livegang verloren. Daar kunnen we helaas niets aan doen, dus bewaar je beste opmerkingen voor morgen!

  • Alle wachtwoorden komen te vervallen bij livegang, dus voordat je kunt inloggen moet je even op 'wachtwoord vergeten' klikken.

Tot slot komt er morgen nog een uitgebreider artikel online waarin we even langs alle nieuwe features van de site lopen en jullie natuurlijk van harte welkom heten.

Tot morgen!

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Einelijk!

0

Aanbevolen voor jou