Bekijk de hoogtepunten van de tweede ronde van het NK Allround Gaming

Bekijk de hoogtepunten van de tweede ronde van het NK Allround Gaming

De beste Fall Guys

Gisteren was de spanning om te snijden tijdens de tweede kwalificatieronde van het NK Allround Gaming! Drie uur lang speelden deelnemers Fall Guys voor gave prijzen én natuurlijk een plekje in de grote finale.

Het NK Allround Gaming is het grootste kampioenschap in gaming van Nederland. Iedereen kan meedoen, ook als je een kwalificatieronde hebt gemist. Er zijn namelijk nog eens drie kwalificatierondes waar je je nu voor kan inschrijven! Voor meer informatie over het NK Allround Gaming, klik hier.

Het NK Allround Gaming en de tweede qualifier worden medemogelijk gemaakt door Bol.com, PlayStation en SteelSeries. Lees hier wat dit betekent.

De winnaars van Qualifier #2

De twee spelers die de meeste punten hebben weten te halen gaan direct door naar de grote finale die LIVE gespeeld wordt in de Esports Nederland Game Arena op 26 mei. De eerste twee finalisten zijn nu bekend. Van harte gefeliciteerd!

Eerste plek: OV2D

Prijs: SteelSeries Arctis Nova 7-headset & PlayStation 5 Dualsense-controller

Tweede plek: Bardd17
Prijs: SteelSeries Arctis Nova 1-headset & PlayStation 5 Dualsense-controller

Hoogtepunten

In de tweede qualifier was er weer gigantisch veel mee te maken tijdens de stream. Van het actievolle commentaar van Tjeerd en Toldersma tot de spannende finale. Hieronder kan je alle gemiste hoogtepunten terugkijken. Wil je de volgende qualifier live meemaken? Dit kan op het Twitch-kanaal van Power Unlimited! De volgende qualifier draait om vechten in MultiVersus en begint 12 april om 19:00 uur. Je kan je hier inschrijven voor de derde qualifier.

Watch on YouTube

Het klassement

Door mee te doen aan de qualifiers van het NK Allround Gaming spaar je punten op. Als je niet een eerste of tweede plek hebt weten te bemachtigen, maak je nog steeds kans op een plekje in de grote finale. Alle punten die je hebt gescoord bij de vijf qualifiers worden bij elkaar opgeteld. Daaruit komt dan een klassement. De top 10 van alle vijf de qualifiers gaan door naar de grote finale, samen met de 10 finalisten van elke qualifier! 

Ook in deze qualifier zagen we weer spelers terugkeren vanuit het Rocket League-toernooi. Zo Eindigde TikTok DetoRL de vorige ronde op de derde plek, maar door deze keer weer mee te doen staan ze nu op de eerste plek! Het huidige klassement gaat als volgt:

Qualifier #3 begint over twee weken

Klaar voor de volgende qualifier? Deze start woensdag 12 april waarbij we Multiversus spelen. De ranking wordt gereset, maar vrees niet! Wij hebben je punten van qualifier opgeslagen en je gescoorde punten van Q2 bij die van Q1 toegevoegd. Je kan je nu alvast aanmelden voor de derde qualifier! Klik hier om je in te schrijven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou