Amsterdamse Vondel-map voor Call of Duty: Warzone 2 officieel onthuld

Amsterdamse Vondel-map voor Call of Duty: Warzone 2 officieel onthuld

Het vierde seizoen begint op 14 juni

De eerste details van het vierde seizoen van Call of Duty: Warzone 2.0 en Modern Warfare 2 zijn officieel aangekondigd. Daaronder valt de onthulling van de op Amsterdam gebaseerde Warzone 2-map Vondel.

Het vierde seizoen van beide games begint op 14 juni om 18:00 uur Nederlandse tijd. Zoals gebruikelijk levert dat nieuwe content op voor beide spellen, waaronder nieuwe map(s).

Er gingen al geruime tijd geruchten over de Warzone 2-map Vondel, maar die zijn nu dus bevestigd. Hoewel Activision Blizzard de locatie op de officiële website beschrijft als "een baroque Europese stad waar eeuwenoude wereldgeschiedenis wordt gecombineerd met moderne architectuur", is duidelijk zichtbaar dat het om Amsterdam gaat.

Veel details over de map zijn er nog niet, maar duidelijk is dat deze vanaf 14 juni beschikbaar komt in Warzone 2.0. De modi Resurgence, DMZ en Lockdown LTM zullen op release beschikbaar zijn op de map - standaard battle royale wordt gedurende het seizoen toegevoegd. Meer informatie over de Vondel-map is in ons overzicht te vinden.

In het vierde seizoen van Warzone 2.0 zullen er ook diverse nieuwe features worden toegevoegd, zoals de Tactical Amphibious Vehicle (TAV), dynamische mist, een nieuwe Field Upgrade en de terugkeert van Favorite Supply Boxes. De Al Mazrah-map wordt topografisch gezien licht aangepast en Ranked Play krijgt een reset - de eerste volledige serie vindt gedurende dit vierde seizoen plaats. In het midden van het vierde seizoen wordt zoals gezegd standaard battle royale aan Vondel toegevoegd, maar ook een nieuwe Gulag gebaseerd op de locatie.

Ook het vierde seizoen van Modern Warfare 2 brengt nieuwe content met zich mee, waaronder zes nieuwe maps: de in CoD4: Modern Warfare verschenen core map Showdown, de core map Kunstenaar District, de Gunfight-maps Penthouse en Mercado en de Battle-maps Mawizeh Marshlands en Ahkdar Village. Verder worden 12v12 Search & Destroy en 12v12 Prisoner Rescue aan de standaard playlist toegevoegd.

Amsterdam Vondel Warzone 2
Amsterdam Vondel Warzone 2
Call of Duty
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb Warzone sinds deel 2 nooit meer gespeeld, maar nu mijn eigen stad als speeltuin fungeert, ga ik het weer eens proberen. Toch geinig. Vind trouwens die gele watertaxi’s die ik elders op screenshots zag, eerder Rotterdams aandoen.

0

Kijk hier wordt ik wel heel vrolijk van! speel nog steeds dagelijks dus kijk hier wel naar uit!

0

Aanbevolen voor jou