Update 1.09 voor Horizon Forbidden West lost diverse bugs op

Update 1.09 voor Horizon Forbidden West lost diverse bugs op

Gisteren is een nieuwe patch voor Horizon Forbidden West uitgebracht waarmee diverse bugs worden opgelost.

Versie 1.09 verbetert het spel op meer dan dertig vlakken. Zo waren er bugs te vinden in diverse hoofd- en zijmissies die nu zijn opgelost, zijn laadschermen nog korter gemaakt en is er een probleem opgelost waarbij Black Boxes niet opgepakt konden worden. Alle patch notes zijn hier te lezen.

Ontwikkelaar Guerrilla Games laat daarnaast weten op de hoogte te zijn van een aanhoudende bug waarbij graphics met zogenaamde 'shimmering' worden weergegeven. Het bedrijf werkt aan een oplossing.

Horizon Forbidden West verscheen in februari op PlayStation 5 en PlayStation 4. Gamer.nl beloonde de game met een 9: "Mooier, soepeler, beter geschreven, fenomenaal art design, een consistent verhaal, meer verrassingen en betere hoofd- en zijmissies: Horizon Forbidden West is op bijna ieder front beter dan Horizon Zero Dawn."

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind het best teleurstellend dat de de performance van de 60fps modus niet wat beter gekregen hebben. de resolutie wordt namelijk echt veel te laag om van het aanwezige detail te genieten. Ik starte onlangs deeltje 1 nog eens op op men pc en die ziet er gewoon beter uit dan de nieuwe game, gewoon omdat deze veel scherper is. En nee de 30 fps modus is niet aan mij besteed, daar krijg ik last van motion sickness bij

0
test

@do365nic En als je in 30fps mode de motion blur uit zet? (weet niet of dat kan in die game) dat zorgt er bij mij voor dat 30fps prima is. Motion blur word ik altijd duizelig van. Wellicht waard om eens te proberen.

0
test

@WijvanWCeend geen idee eigenlijk, ik zal het eens bekijken, maar waarschijnlijk niet, want dan zet ik dat telkens ook uit

0
test

@do365nic Echt jammer dat er niet gelijk een pc versie is uitgebracht ja. De 30 fps modus oogt best clean op een 4K paneel, maar het is 30 fps en dat is best even omschakelen.

0
test

@Arrahant ja ik speel op een 55" 4k tv en ik krijg echt hoofdpijn van de 30 fps modus. Spijtig, want de game ziet er wel schitterend uit zo.

0
test

De eerste game ziet er dan ook schitterend uit op die tv in 4k 60fps. Mijn pc hangt namelijk gewoon aan de tv.

0

Aanbevolen voor jou