'Supermassive Games werkt aan Remake Until Dawn'

'Supermassive Games werkt aan Remake Until Dawn'

Volgens ingewijde AccountNGT werkt Supermassive Games aan een remake van Until Dawn.

AccountNGT lekte onder andere voortijdig het logo en de naam van Star Wars Eclipse van Quantic Dream, die kort daarna werd aangekondigd tijdens The Game Awards.

"Ik heb van meerdere afzonderlijke bronnen vernomen dat Supermassive Games, naast hun nieuwe games, al een tijdje werkt aan een remake van Until Dawn voor de huidige generatie consoles", meldt hij nu op Twitter. Verdere details ontbreken nog.

De verhalende horrorgame verscheen in 2015 voor PlayStation 4 en volgt acht jongeren die proberen te overleven op Blackwood Mountain. De game ontving twee spin-offs voor PSVR, Until Dawn: Rush of Blood en The Inpatient.

Momenteel werkt Supermassive Games nog aan vier titels in de Dark Pictures-reeks: The Craven Man, Intercession, Directive 8020, Winterfold, Switchback en O Death.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind het echt heel raar om remakes te zien van titels die nog geen 10 jaar oud zijn. Ik heb het idee dat de technologie de laatste tijd niet genoeg is verbeterd om fundamentele verbeteringen door te voeren en dergelijke heruitgaves te rechtvaardigen.

0
test

@WvA Zolang het verkoopt, en kennelijk doet dat het, blijven ze ze maken. Ik vind het ook onnodig maar uiteindelijk gaat het om de centjes.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@WvA Het is net zo raar als een Samsung die een Galaxy S22 verkoopt die slechts marginaal beter is dan de S21. Het zijn producten. Geld is het doel. Niets raars aan.

0
test

@gimbal2 Fair point, ik koop altijd een tel die al 2/3 jaar op de markt is :P

0

@WvA In dit geval wel, gezien hij niet op de xbox/nintendo is geweest. Ik wil hem graag aan de collectie toevoegen :)

0

Ik krijg hier hetzelfde gevoel als bij de life is strange remaster; WAAROM! Zo nutteloos, dit soort spellen gaat echt over het verhaal. LiS was grafisch geen hoogstandje, maar Until Dawn ziet er ook gewoon heel strak uit, zo onnodig dit.

0

@tremere Ja maar ik neem aan dat ze uit worden gebracht op een nieuwere generatie console. Dat moet je eens proberen om dan geen grafische verbeteringen door te voeren. Gameplay lekker belangrijk, dat had je op de NES ook al. Graphics graphics graphics is wat mensen willen hebben als ze een nieuwe console kopen.

0

Aanbevolen voor jou