Sony kondigt loyaliteitsprogramma PlayStation Stars aan

Sony kondigt loyaliteitsprogramma PlayStation Stars aan

Sony heeft het loyaliteitsprogramma PlayStation Stars aangekondigd.

Dat deed het bedrijf via PlayStation Blog. Met PlayStation Stars kunnen spelers beloningen vrijspelen door allerlei games uit te spelen en mee te doen aan activiteiten.

PlayStation Stars wordt in die zin vergelijkbaar met het bestaande Xbox Rewards. Mensen kunnen bijvoorbeeld punten verdienen door een game minstens één keer per maand te spelen, door bepaalde Trophy's te ontgrendelen, door als eerste in een regio een Platinum Trophy vrij te spelen en door games of andere producten te kopen via de PlayStation Store. 

Behaalde punten kunnen ingewisseld worden in een speciale online winkel. Hiermee kan weer krediet voor de PlayStation Store ontgrendeld worden. Ook zijn er nieuwe beloningen genaamd Digital Collectibles. Het gaat om een soort digitale figurines gebaseerd op gamepersonages die te verzamelen zijn, maar Sony benadrukt dat het niet om nft's gaat. "Ze kunnen niet geruild of verkocht worden. Er wordt niet gebruikgemaakt van blockchaintechnologie", aldus Grace Chen, vicepresident van network advertising, aan The Washington Post.

PlayStation Stars moet ergens later dit jaar gefaseerd per regio uitgerold worden, al is nog niet duidelijk welke regio's als eerste meedoen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Munten/Punten... Sterren...

0

Ik ben al geen fan van achievements en trophies. Ik heb nog nooit platinum gewonnen en dat zal ook nooit gebeuren. Geen trophy hunter en dus ook geen stars hunter. Ik wil gewoon spelen en genieten.

0
test

@BadPlayerOnr Gelukkig doet je PS het ook zonder dat je een platinum trophy heb gehaald. Ik heb ook nog nooit bewust een trophy gehaald, maar het is voor sommige mensen een extra motivatie om te spelen en daar is dit natuurlijk ook voor bedacht. Het speelt in op de drang om te verzamelen en op de FOMO. Werkt immers prima voor Pokemon, postzegels, sneakers, Flippo’s, likes/views, etc

0

@Smallie Ik haal alleen een PT als de game veel voor mij betekent en hij redelijk eenvoudig te behalen valt. Geen zin om uren te grinden.

0

@BadPlayerOnr Prima, ik ben wel een trophy hunter en zou mijn ervaring ook "spelen en genieten" noemen. Toevallig he?

0

@HansK heb ik iets over jou gezegd? Volgens mij heb ik het alleen over mezelf gehad. Leuk toch dat je van trophies kan genieten.

0

Aanbevolen voor jou