Poster van Uncharted-film uitgebracht

Poster van Uncharted-film uitgebracht

Er is een poster van de aankomende verfilming van Uncharted online geplaatst.

De poster is hieronder te bekijken en toont acteurs Tom Holland en Mark Wahlberg, die respectievelijk de rollen van Nathan Drake en Sully vertolken. Ze lijken op wat rotsen aan een kust te staan met op de achtergrond kapotte masten.

De Uncharted-film verschijnt op 18 februari 2022 in de bioscoop. Eerder dit najaar werd de eerste trailer uitgebracht. De film draait om de schat van Ferdinand Magellaan, een Portugese wereldreiziger. De film wordt gemaakt door Colombia Pictures, in samenwerking met Sony Pictures Entertainment, PlayStation Productions en game-ontwikkelaar Naughty Dog. Uncharted wordt geregisseerd door Ruben Fleischer.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Niet echt spannend deze poster, ik vraag me af of dit wel een officiele poster is en niet door een beunhaas in elkaar is geflanst. In het begin had ik mijn bedenkingen bij deze film gezien de vele wisselingen op de regisseursstoel, maar ben toch wat positiever gestemd nu. Ik denk dat Tom Holland en Mark Wahlberg best een leuke combi zijn, als er goeie chemie tussen de acteurs is kan het leuk uitpakken. Uncharted leent zich verder perfect voor een film zolang je er maar niet teveel van verwacht, gewoon een leuke popcorn film.

0

@Ziminar Ja maar ik krijg hier vibes bij zoals de laatste Tomb Raider film wat zo stereotype was dat ik het al duizend keer eerder gezien had. Dat is prima, dan moet de film het van het vermogen van de acteurs hebben om er iets leuks van te maken... maar dat faalde in zijn geheel omdat de verder prima acteurs niet echt in de juiste rol zaten. Als ik dan naar Uncharted kijk waar Mark Wahlberg een supporting role heeft... oei oei oei. Ik sla hem daarom ook maar lekker even over in de bios, ik voorspel dat hij een maand later al op een streaming service draait.

0
test

Vind nog steeds dat wat ik in de trailer heb gezien Tom Holland er veel te jong uit ziet en dat het er te happy happy joy joy uit ziet allemaal. Hoop dan alsnog dat het een echte adventure movie wordt en niet een saaie actie/spy/thief ding zoals bv Red Notice was.

0

Aanbevolen voor jou