Korte clip toont PS4-versie van Horizon Forbidden West

Korte clip toont PS4-versie van Horizon Forbidden West

Sony en Guerrilla Games hebben een korte clip van de PlayStation 4-versie van Horizon Forbidden West online geplaatst.

In de 22 seconden durende video is gameplay van het spel te zien: Aloy loopt in een woestijnachtig gebied met de nodige begroeiing. Eerder werden er al PS4 Pro-beelden van de game getoond, maar deze nieuwe beelden lopen op een standaard PS4.

Horizon Forbidden West komt op 18 februari uit op PlayStation 5 en PlayStation 4. In de game verkennen spelers als Aloy een nieuw gebied aan de westkust van de Verenigde Staten. De game bevat onder andere een 'free climbing system' en onderwaterwerelden. Het spel wordt net als het eerste deel ontwikkeld door het Amsterdamse Guerrilla Games. 

Watch on YouTube
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ziet er alsnog goed uit, maar ik zou nu echt niet meer terug kunnen naar 30fps. Al helemaal niet met de combat van Horizon.

0
test

Dit had gewoon ook gelijktijdig naar PC moeten komen (in mijn PC gekleurde wereld ;) Had verkocht als een malle en heel veel gamers blij gemaakt. Ik ga geen PS5 kopen voor dit (is trouwens nog geeneens beschikbaar, al zou je willen) en op een PS4 speel je dit al helemaal niet, wetende dat je niet eruit kan halen en zien wat er werkelijk in zit. Nee slechte keuze van zowel van Sony als Guerrilla (Hoewel deze laatste weinig te vertellen heeft denk ik door sony). Nogmaals, ben een enorme PC fan en geniet echt van Horizon Zero Dawn op PC nu... wat een prachtig mooi spel op full settings EN 60 fps!

0

Aanbevolen voor jou