God of War-producent vraagt fans om geduld rondom releasedatum

God of War-producent vraagt fans om geduld rondom releasedatum

Cory Barlog, de producent van God of War Ragnarok, vraagt aan fans of ze geduld kunnen opbrengen tijdens het wachten op de game.

Dit doet hij naar aanleiding van de vele geruchten over de mogelijkheid dat de releasedatum van Ragnarok binnenkort wordt onthuld. "Als het aan mij lag, zou ik alle informatie die ik had nu delen. Maar het ligt niet aan mij. Dus wees alsjeblieft geduldig. Ik beloof dat we informatie op het vroegst mogelijke moment delen. We maken games voor jullie. We mogen games maken dankzij jullie."

Journalisten en insiders hinten er ondertussen naar dat er in de loop van vandaag mogelijk een releasedatum van God of War Ragnarok wordt onthuld. Zo laat journalist Tom Henderson op Twitter weten dat Sony "iets voorbereid rondom God of War". Insider Cronies meldt vervolgens dat het op 30 juni - vandaag - staat te gebeuren. Henderson ontkent dit niet, maar meldt wel dat dat er geen gameplaytrailer getoond gaat worden.

Barlog reageerde vervolgens op de claim van Cronies dat de releasedatum vandaag wordt onthuld met "nee". Het is dus onwaarschijnlijk dat dit vandaag gebeurt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat zou wel heel erg fijn zijn ja als we weer iets over de game gaan horen. Hopelijk is het waar

0

Als de release in 2022 is dan heeft PlayStation wel een super jaar

0

Aanbevolen voor jou