Eerste artwork van The Last of Us-multiplayergame gedeeld

Eerste artwork van The Last of Us-multiplayergame gedeeld

Sony en Naughty Dog hebben het eerste artwork van de aankomende The Last of Us-multiplayergame getoond.

Het artwork werd tijdens de Summer Game Fest-presentatie getoond, waar Naughty Dog-baas Neil Druckmann aanwezig was om te melden dat het spel erg groot wordt, "net zo groot als onze singleplayergames en op sommige gebieden ook groter".

Zoals eerder al bekend was gemaakt, moet het een stand-alone multiplayergame worden in het The Last of Us-universum. Volgens Druckmann kunnen spelers op compleet nieuwe personages rekenen en wordt er zelfs een verhaal verteld. Het spel speelt zich in een andere locatie van de VS af. Aan het artwork te zien gaat het om San Francisco.

De ontwikkeling van de game wordt geleid door mensen die aan The Last of Us en Uncharted hebben gewerkt, waaronder Vinit Agarwal, Anthony Newman en Josepth Pettinati. Meer details zijn nog niet bekend.

Tijdens de Summer Game Fest werd ook een remake van The Last of Us onthuld voor PlayStation 5 en pc. Er gingen al lang geruchten over het bestaan van de remake en vlak voor de show lekte er zelfs een trailer uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Alleen artwork en verder niks? Echt doodvermoeiend hoe lang dit duurt en dan melden ze ook nog helemaal niks interessants.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Zut Er wordt vermeld dat er een story modus in zit. De setting van de game wordt vertoond. Welke mensen de leiding over de game hebben. Tussen de lijntjes door wordt er gesuggereerd dat de game story-focused is terwijl je met meerdere personen speelt/kan spelen. Dat is aardig interessant nieuws als fan...

0
test

Zolang de focus niet op een Battle Royale ligt dikke prima! Wel jammer dat het nog een flinke tijd duurt totdat we dit ook echt kunnen spelen.

0

Aanbevolen voor jou