Walton Goggins eerste hoofdrolspeler Fallout-serie

Walton Goggins eerste hoofdrolspeler Fallout-serie

Walton Goggins is gecast voor een van de hoofdrollen in de Fallout-serie op Amazon Prime.

Dat melden bronnen van The Hollywood Reporter. Het is nog onbekend welke rol Goggins op zich neemt. Eerder was de acteur te zien in The Righteous Gemstones, Jango Unchained, Sons of Anarchy en Predators.

De Fallout-serie wordt gemaakt door Westworld-bedenkers Lisa Joy en Jonathan Nolan. Nolan - broer van Christopher Nolan - zou tenminste een aflevering regisseren. 

Tijdens de aankondiging in 2020 meldden Nolan en Joy in een persbericht het volgende: "Fallout is een van de beste gamereeksen ooit. Elk hoofdstuk van dit ongelooflijk fantasievolle verhaal heeft ons talloze uren gekost die we ook met vrienden en familie hadden kunnen besteden. We zijn enorm enthousiast om samen te werken met Todd Howard en de andere briljante gekken bij Bethesda om dit gigantische en duister grappige universum tot leven te wekken met Amazon Studios."

Ook zijn Robertson-Dworet (Captain Marvel) en Graham Wagner (Silicon Valley) aangesteld als showrunners en is Bethesda Game Studios-regisseur Todd Howard bij het project betrokken als producent.

De productie van de serie begint ergens dit jaar, een releasedatum is nog onbekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan niet wachten!

0

Hopelijk verkloten ze het niet

0

Verkloten wat, precies? Het wordt uiteraard een poging om het universum te pakken wat Bethesda ervan gemaakt heeft en dan met name Fallout 4 wat het paradepaardje was dus de briljante wereld van Fallout 1, 2 en New Vegas wordt totaal genegeerd. Kun je daarmee leven? Ik zie het wel zitten; het post apocalyptic thema is moeilijk saai te maken en Fallout heeft genoeg scifi en horror elementen om vermakelijke onzin te produceren. Maar als Ron Perlman geen rol in de serie heeft dan start ik een cancel campagne.

0

Aanbevolen voor jou