Volgende Dragon Age geïnspireerd door Skyrim | Gamer.nl

Volgende Dragon Age geïnspireerd door Skyrim | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

We kijken zeer goed naar Skyrim. We vinden het geweldig. We zijn grote bewonderaars van Bethesda en hun product en we denken dat we er toffe dingen mee kunnen doen", zegt Muzyka. De CEO is vooral geïntere eerd hoe Skyrim en een aantal andere hedendaagse games het gevoel van een open, vrije wereld opwekken.

Ook zegt hij dat de volgende Dragon Age de beste features krijgt uit eerdere games in de serie. Muzyka is zich bewust van de polariserende werking die Dragon Age II opwekte: het spel ontving zowel veel lof als veel kritiek. Hoewel hij trots is op het team dat de game gemaakt heeft en op de innovaties die de game heeft gebracht, zegt hij goed te luisteren naar wat fans van de game vonden. "Hoe combineren we de innovaties van Dragon Age II met de ervaring waar mensen naar op zoek waren in Dragon Age: Origins?"


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou