Vier nieuwe Mega Drive-games voor Nintendo Switch Online, waaronder Zero Wing

Vier nieuwe Mega Drive-games voor Nintendo Switch Online, waaronder Zero Wing

Nintendo heeft een viertal games toegevoegd aan het Mega Drive-aanbod van Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Watch on YouTube

Vanaf vandaag zijn Zero Wing, Mega Man: The Wily Wars, Comix Zone en Target Earth onderdeel van het Mega Drive-aanbod voor Nintendo Switch Online-abonnees die ook de Expansion Pack hebben. Zero Wing staat al sinds de jaren 90 bekend om het citaat “All your base are belong to us”.

Comix Zone is een beat-‘em-up met een Amerikaanse comic-stijl, waarin spelers van strippaneel naar strippaneel bewegen, inclusief bijbehorende tekstwolkjes. Mega Man: The Wily Wars is een compilatie van Mega Man 1, 2 en 3, met aan het einde – na het uitspelen van alle drie de delen - een nieuwe eindbaas in Wily Tower. De versies in die compilatie zijn voorzien van een grafische opknapbeurt, waardoor ze meer lijken op andere 16-bit-spellen.

Target Earth is een run-and-gun-spel waarin spelers de wereld moeten zien te redden van Chron-cyborgs. Zero Wing wordt omschreven als een shoot-‘em-up en heeft net als veel andere soortgelijke spellen uit eind jaren 80 amper een verhaal. Desalniettemin staat de game bekend om zijn slechte Engelse vertaling van oorspronkelijk Japanse teksten, ook wel Jenglish genoemd. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Comic Zone ga ik nog wel eens een keer aanzetten. Ik had hem destijds maar is wel zo'n spel wat zonder dit bericht compleet in de vergetelheid bij mij zou raken.

0

@Louwter Verwacht niet teveel. Leuk concept maar dat is ongeveer 5 minuten schattig. Verder is het gewoon een niet bijzondere beat em up met een beperkte set moves. Punch punch kick, punch punch kick.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

All your base are belong to us! You have no chance make your time!

0

Aanbevolen voor jou