Uitgebreide video The Settlers doet het spel uit de doeken

Uitgebreide video The Settlers doet het spel uit de doeken

Een nieuwe developer diary van het aankomende The Settlers toont wat spelers van de game kunnen verwachten.

De video gaat dieper in op het spel en de gameplay, de facties en geeft ook enkele details over de campagne. Ook wordt er gepraat over de grafische stijl die wordt gebruikt voor het spel.

In 2018 werd al aangekondigd dat The Settlers in ontwikkeling was. Het was toen de bedoeling dat het spel in de herfst van 2019 uit zou komen, maar de game werd uitgesteld naar 2020. In de zomer van dat jaar werd gemeld dat dit wederom niet haalbaar zou zijn en dat Ubisoft er alles aan zou doen om een "exceptionele speelervaring" te creëren. Er werd toen geen nieuwe releaseperiode aangekondigd, maar inmiddels is bekend dat de game op 17 maart op pc verschijnt. Van morgen tot en met 24 januari wordt er een gesloten bèta gehouden.

In The Settlers meren spelers aan op nieuw land, waar ze hun eigen samenleving moeten bouwen. Er moeten allerlei soorten gebouwen geplaatst worden en de bewoners moeten rollen toegewezen krijgen. De game bevat ook een co-op modus.

Gamer.nl plaatste onlangs een preview van The Settlers online, waarin nog enkele twijfels over het eindresultaat worden uitgesproken. De preview is hier te lezen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er veelbelovend uit, ik koop dit soort games toch voornamelijk voor de single player campaign.

0

@RikkieDee ja precies, ik zou niet zo snel een potje settlers multiplayer doen. Ik speel die games niet graag "zo snel mogelijk" wat bij een multiplayer sessie toch wel de norm is. Een computer AI is meestal toch wel ingesteld om spelers lekker de tijd te geven. Ziet er mooi uit in ieder geval alhoewel ik mijn bedenkingen heb bij de combat. Maar goed, dat was nooit echt een hoogtepuntje van de franchise. Settlers 1 & 2 blijven de favorieten en combat bestaat daar uit 1 voor 1 vechten en degene met de meeste training wint. Yaaaay.

0
test

@gimbal2 mee eens. Ik vind de beta overigens grafisch een beetje tegenvallen. Hopelijk poetsen ze de game nog op qua detail.

0

Aanbevolen voor jou