Ubisoft deelt in januari meer nieuws van nieuwe The Settlers-game

Ubisoft deelt in januari meer nieuws van nieuwe The Settlers-game

Ubisoft is van plan om in januari 2022 meer informatie te delen over de nieuwe The Settlers-game die in ontwikkeling is.

"The Settlers is terug!" zo blijkt uit een tweet. "In januari 2022 volgt meer nieuws." Wat er komende maand precies aangekondigd of getoond wordt, is niet bekend. Wel raadt het bedrijf fans aan zich aan te melden op de officiële website om kans te maken het spel te spelen.

In 2018 werd al aangekondigd dat The Settlers in ontwikkeling was. Het was toen de bedoeling dat het spel in de herfst van 2019 uit zou komen, maar de game werd uitgesteld naar 2020. In de zomer van dat jaar werd gemeld dat dit wederom niet haalbaar zou zijn en dat Ubisoft er alles aan zou doen om een "exceptionele speelervaring" te creëren. Er werd toen geen nieuwe releaseperiode aangekondigd.

In The Settlers meren spelers aan op nieuw land, waar ze hun eigen samenleving moeten bouwen. Er moeten allerlei soorten gebouwen geplaatst worden en de bewoners moeten rollen toegewezen krijgen. De game bevat ook een co-op modus.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik heb wel weer eens zin in een klassieke Settlers game eigenlijk. Ik had om de tijd te overbruggen Settlers 2 maar weer eens aangeschaft maar ja... dat spel kan ik intussen bijna met mijn ogen dicht spelen.

0

Wel goed om te zien dat Ubisoft diversere projecten oppakt. The Settlers was altijd lachen

0

Aanbevolen voor jou