Turn-based strategiespel Hard West 2 aangekondigd met trailer

Turn-based strategiespel Hard West 2 aangekondigd met trailer

Het turn-based strategiespel Hard West krijgt een vervolg, zo maken Good Shepherd Entertainment en Ice Code Games bekend.

Watch on YouTube

De onthullingstrailer van Hard West 2 bevat ongeveer twintig seconden aan gameplay. De gameplay lijkt op wat spelers gewend zijn van het turn-based strategiespel Hard West – een XCOM-achtige game in het Wilde Westen, met een bovennatuurlijke twist –, maar de trailer bevat ook enkele nieuwe elementen.

Zo vindt er een gevecht plaats op een rijdende trein en lijkt de ontwikkelaar qua grafische presentatie stappen te hebben gemaakt, met meer details in de omgevingen en mooiere effecten. Ook nieuw is de “Bravado State”, die spelers kunnen activeren om actiepunten terug te verdienen en verlengd kan worden door vijanden te vermoorden.

Op de website van Hard West 2 staat meer informatie over de personages van het spel, en hun speciale vaardigheden. Daar kunnen gebruikers zich ook alvast aanmelden voor de gesloten bèta. Het is nog niet bekend wanneer die start, wel moeten spelers er Steam voor hebben.

Verder is nog weinig bekend over Hard West 2, zo blijft een releasedatum nog uit. Ook is niet precies bekend op welke platformen het spel uit zal komen, tot nu toe is alleen Steam genoemd omdat daar de gesloten bèta op plaatsvindt. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou