Tales Of Symphonia Remastered aangekondigd

Tales Of Symphonia Remastered aangekondigd

Tales Of Symphonia Remastered is vandaag tijdens de Nintendo Direct onthuld.

Op moment van schrijven is de game alleen bevestigd voor Nintendo Switch. Het spel moet ergens begin 2023 uitkomen en bevat verbeterde graphics en gameplay.

De wereld Sylvarant is in de greep van duistere wezens die Desians worden genoemd. Om ze te stoppen moet iemand genaamd de Chosen One de Tower of Salvation beklimmen. Lloyd gaat in deze actie-rpg op avontuur met Colette, de huidige Chosen One en tevens zijn jeugdvriendin. Het lot van twee met elkaar verbonden werelden staat op het spel. 

Tales of Symphonia verscheen oorspronkelijk in 2004 op de GameCube, maar kwam later ook uit op PlayStation 2, PlayStation 3 en pc. Hieronder is een eerste trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tijdens de presentatie werd het woord 'exclusive' niet genoemd, dus stiekem hoop ik dat hij ook nog voor de PS5 komt. Maar mooi dat deze er ook is. Nu hopen dat ze met meer remasters gaan komen, er zijn nog zoveel goede Tales of games die nog door teveel mensen niet gespeeld zijn.

0
test

@Quirinius Er komt een Switch, PS4 en Xbox one versie. Waarschijnlijk gebaseerd op de PS2->PS3 port en is eigenlijk geen geweldige port met een locked 30FPS. PC versie is de beste keuze en vaak voor 2-5€ te krijgen voor Steam. Tenzij je hem echt wilt op de Console.

0

Op de PC kun je tales of Symphonia ook spelen via Steam. Daar kost die regelmatig weinig. Er is een TSFix gemaakt (onofficieel) waarmee het spel ook in HD speelbaar is. Werkt goed.

0

Aanbevolen voor jou