‘Streets of Rage-film in de maak bij bedrijf achter de Sonic-films’

‘Streets of Rage-film in de maak bij bedrijf achter de Sonic-films’

Er wordt naar verluidt aan een filmadaptatie van Streets of Rage gewerkt.

Dat meldt Deadline. Volgens de nieuwssite zou dj2 Entertainment, het bedrijf achter de Sonic-films, aan het project werken. Naar verluidt zou er een speculatieve screenplay - een script dat is geschreven zonder opdracht – geschreven zijn door John Wick-maker Derek Kolstad.

Dj2 Entertainment werkt volgens Deadline samen met productiehuis Escape Artists, dat eerder onder andere films als de Euqalizer-serie produceerde. Streets of Rage zou de tweede Sega-spelserie zijn waar dj2 Entertainment films voor maakt, na het succes van Sonic the Hedgehog 2.

Streets of Rage werd ontwikkeld en uitgegeven door Sega, en kwam toen uit voor de Sega Mega Drive (later voor Game Gear en Master System). De side-scroller valt in het genre beat ‘em up. In de Streets of Rage-serie nemen enkele helden het op tegen de crimineel Mr. X, en zijn organisatie het Syndicaat.

Streets of Rage kreeg in 1993 en 1994 vervolgen en daarna bleef het 26 jaar stil rondom de franchise. Tot het spel Streets of Rage 4 in 2020 werd uitgebracht voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ook op de Mega Drive toch? ;)

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

2020 - 1994 = 26 geen 16 ;)

0

@Sisko Ik doe dat zelf ook, net doen alsof de tijd stil staat en de afgelopen 10 jaar niet gebeurd zijn. Maar helaas, in realiteit zijn mijn geliefde jaren 90 heel erg ver weg nu.

0

Aanbevolen voor jou