Strategiegame Terminator: Dark Fate - Defiance aangekondigd

Strategiegame Terminator: Dark Fate - Defiance aangekondigd

Ontwikkelaar Cats Who Play heeft de real-time strategygame Terminator: Dark Fate - Defiance aangekondigd.

Het spel is logischerwijs gebaseerd op de film Terminator: Dark Fate. Hieronder is een cinematisch filmpje en wat korte gameplay van het aankomende spel te zien.

In Defiance vechten de mensheid en de AI-robots van Legion het tegen elkaar uit. In de singleplayercampagne vechten spelers als oderdeel van de Founders tegen Legion, maar in de multiplayer en skirmish kan er met menselijke Founders, de Resistance en met de Legion gespeeld worden.

De game wordt ontwikkeld door Cats Who Play, de studio achter de rts Syrian Warfare. Hier is de Steam-pagina te bekijken. Het spel moet in 2022 uitkomen op pc.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ah hoe de tijden veranderen. Vroegah was het cruciaal dat de game tegelijk met of zelfs net iets voor de film uitkwam, wat eigenlijk ten alle tijden redelijk brakke games als gevolg had omdat de game er in een veel te korte tijd uitgestampt moest worden. Disney games waren een redelijke uitzondering op die regel maar zelfs the Lion King had levels gebaseerd op iets wat uiteindelijk uit de film geschrapt was. Waarom ze dit nog Dark Fate willen noemen snap ik niet helemaal, volgens mij was de film redelijk geflopt.

0
test

Geinig, en ze zijn volgens mij ook met een Terminator shooter bezig, al zag die er niet heel overtuigend uit. Laatste Terminator game voor mij was Future Shock en Skynet in de 90s :P Wel zonde dat er sindsdien weinig mee gebeurd is want het is een mooie achtergrond voor games.

0
test

@Hoofd Dan zou je toch echt Terminator Resistance moeten proberen.

0
test

@bigds9fan Ik zal het eens bekijken, ziet er leuk uit.

0

Aanbevolen voor jou