‘Star Trek: Prodigy - Supernova wordt in mei onthuld’

‘Star Trek: Prodigy - Supernova wordt in mei onthuld’

Er lijkt een spel genaamd Star Trek: Prodigy - Supernova te zijn gelekt.

Het bestaan van het spel is gelekt op Twitter door het account TrekCore. Op een foto is een banier van de game te zien waarop valt te lezen dat er in mei meer informatie over gedeeld gaat worden. Het spel wordt ontwikkeld door Outright Games en is dus gebaseerd op de animatieserie Star Trek: Prodigy.

Omdat Star Trek: Prodigy gericht is op kinderen zal het hier ook om een kinderspel gaan. Outright Games is de maker van soortgelijke spellen als Ben 10: Power Trip en Paw Patrol: On a Roll. De ontwikkelaar heeft het Star Trek: Prodigy-spel nog niet officieel onthuld.

Star Trek: Prodigy - Supernova moet volgens de lek uitkomen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gezien de huidigde staat van Star Trek als een franchise qua series heb ik HELE lage verwachtingen.

0
test

@TheChief Zelf begonnen met TNG. Daarna het hoogtepunt van Trek in DS9 gekeken. De inzet van het verval met Voyager meegemaakt en het uitgaan als een nachtkaars met Enterprise aanschouwd. Nee, Trek is mijn ding niet meer. Gelukkig hebben we de DVD sets en streaming op Netflix nog. JJ-Trek en Kurtzman Trek kunnen mij gestolen worden.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou