Square Enix herhaalt plannen om ‘verhaalgedreven’ NFT-games te ontwikkelen

Square Enix herhaalt plannen om ‘verhaalgedreven’ NFT-games te ontwikkelen

Square Enix heeft zijn wens herhaald om “verhaalgedreven” NFT-games te ontwikkelen.

Dat deed het bedrijf tijdens een aandeelhoudersvergadering (opgemerkt door michsuzuki en vertaald door VGC). Square Enix benadrukt daarin dat het nog steeds blockchain-technologie wil verwerken in toekomstige games en “entertainmentproducten”.

Op de vraag of blockchain-technologie ook invloed gaat hebben op de grootste gameseries van de ontwikkelaar reageert Square Enix-president Yosuke Matsuda als volgt: “Het is nog nog te vroeg om blockchain-games voor Dragon Quest en Final Fantasy te overwegen.”

Begin mei verkocht Square Enix de studio’s Crystal Dynamics, Eidos Montreal en Square Enix Montreal aan de Embracer Group. Daardoor kreeg Embracer niet alleen de studio’s, maar ook bijbehorende IP’s als Tomb Raider, Deux Ex, Thief en Legacy of Kain in handen. Square Enix meldde naderhand dat de verkoop van de studio’s investeringen in technologieën als blockchain mogelijk maakt. Een week later kwam Square Enix daarop terug door te stellen dat de verkoop van de studio’s juist het aantrekken en oprichten van studio’s mogelijk maakt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

no fucking thanks

0

Dikke pass

0

Aanbevolen voor jou