Square Enix: ‘Geen plannen om ontwikkeling Babylon´s Fall af te remmen´

Square Enix: ‘Geen plannen om ontwikkeling Babylon´s Fall af te remmen´

Square Enix en PlatinumGames zeggen van plan te zijn de ontwikkeling van Babylon’s Fall onverminderd door te zetten. De toekomst van het spel “komt niet in gevaar”.

Dat meldt het officiële twitterkanaal van Babylon’s Fall. In de post staat onder de vraag “Komt de doorgaande service in gevaar?” dat de ontwikkeling van het spel onverminderd doorgaat. De ontwikkelaar claimt dat content voor het tweede seizoen van Babylon’s Fall “praktisch al klaar is”, en dat het werk aan seizoen 3 al is begonnen.

“We zullen nieuwe content blijven maken voor de game en verbeteringen toepassen op basis van feedback van spelers, ernaar strevend om huidige spelers te behouden en nieuwkomers aan te trekken”, aldus de twitterpost. De ontwikkelaar gaat niet in op al dan niet tegenvallende reviewcijfers en spelersaantallen.

Babylon’s Fall kwam begin deze maand uit en krijgt sindsdien kritiek te verduren van critici en spelers. Op Metacritic staat het gemiddelde cijfer van het spel op een 4,1 en de spelersaantallen op Steam liepen de eerste weken gestaag naar beneden. Het record van gelijktijdige spelers op Steam staat voor Babylon’s Fall op 1188, dat werd ruim twee weken geleden gevestigd.

Een van de content-updates voor Babylon’s Fall komt in de vorm van een cross-overevenement met NieR: Automata. Daar kun je alles over lezen in deze aankondiging.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou