Sony onthult Inzone-gameheadsets en -monitoren

Sony onthult Inzone-gameheadsets en -monitoren

Sony heeft verschillende gameheadsets en -monitoren onthuld onder het sub-merk Inzone.

Sony biedt drie verschillende headsets aan: de Inzone H9, H7 en H3. Elk model ondersteunt '360 graden ruimtelijke audio', waarmee ze vijanden en andere subtiele geluiden nauwkeuriger moeten horen. 

Ook bieden de headsets tot 40 uur speelduur, snelladen en een microfoon die externe geluiden opvangt en ze reduceert. De Inzone H9 ondersteunt daarbij active noise cancellation en bevat zacht leer.

Bekijk hieronder de verschillende prijzen en andere specificaties. 

Verder toonde Sony de Inzone M9- en Inzone M3-monitoren. De M9 ondersteunt een 4K-resolutie tot 144 Hz en de M3 ondersteunt een 1080p-resolutie tot 240 Hz. Beide modellen ondersteunen daarbij HDR - respectievelijk Display HDR 600 en 400 - en een inputvertraging van 1 ms.

Ook bevatten de monitoren enkele opties voor de PlayStation 5. Zo stelt Auto HDR Tone Mapping automatisch de HDR-instellingen in en schakelt de monitor zelf tussen Game Mode en andere modi. Gaming Assist verhoogt daarnaast het contrast om vijanden beter te herkennen en geeft spelers info over richtsnelheid, versteken speeltijd en de framerate.

De Inzone M9 wordt beschikbaar voor zo'n 1099 euro. Een prijs voor de Inzone M9 is nog niet bekend.

Sony deelde ook nog geen releasedatum voor de nieuwe Inzon-producten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Benieuwd naar reviews van de H9. Nog steeds op zoek naar een goede headset die alles kan.

0

Op tweakers staat al een review van die monitor. Qua design vind ik die headsets niet heel erg mooi.

0
test

@Ziminar inderdaad en zoals Tweakers aangeeft en vrijwel normaal is voor Sony is het scherm te duur voor wat het is. Er zijn betere alternatieven. Leuk dus voor de brand fans maar dat is het dan ook wel En de headsets zijn inderdaad niet moeders mooiste. Nou maakt dat in het algemeen niet heel veel uit gezien het om de geluidskwaliteit gaat. Ik ben dus benieuwd naar reviews. Ook die prijzen zijn echter vrij hoog. Sony lijkt te proberen om een soort Apple te worden alleen slaan ze vaak de plank redelijk mis. Jammer, want als ze een goede bang for the buck hadden zou het ze veel fans en inkomen kunnen opleveren.

0

Aanbevolen voor jou