Retro-shooter Forgive me Father nu te spelen

Retro-shooter Forgive me Father nu te spelen

De retro first-person shooter Forgive me Father is uitgebracht.

Watch on YouTube

Ontwikkelaar Byte Barrel heeft de retro first-person shooter Forgive me Father deze week uitgebracht. Het spel combineert 2D-sprites geïnspireerd door comics en Lovecraftiaanse horrorthema’s met de gameplay van shooters als Wolfenstein en Doom.

In Forgive me Father kunnen spelers de schade die ze doen boosten door middel van een ‘madness’-systeem. Zo richten de wapens meer schade, maar dat gaat wel ten koste van de geestelijke gezondheid van het hoofdpersonage en daar moet dus een balans tussen worden gezocht.

Het spel bevat een arsenaal aan wapens, die allemaal geüpgraded kunnen worden. Door het upgraden kunnen onder andere de mechanieken van de wapens veranderen.

Forgive me Father is nu uit voor pc, er zijn nog geen plannen voor een consolerelease. Het spel is te vinden op de Epic Games Store, GOG en Steam. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er interessant (als in: weer eens iets anders) uit! XIII meets Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth. Bij een sale maar meepakken wellicht.

0
test

Wist niet dat deze game bestond.. Gelijk nadat ik de trailer heb gecheckt hier gekocht. Wat een zieke art style. Game is ook nog eens leuk om te spelen :P Prijs dubbel en dwars waard. Thanks gamer! :)

0

Aanbevolen voor jou