Releasedatum Dying Light vervroegd naar 30 januari | Gamer.nl

Releasedatum Dying Light vervroegd naar 30 januari | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Dying Light wordt uitgebracht voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc. Wie de game pre-ordert, krijgt in de multiplayer de optie om als een zombie te spelen. Dying Light is van dezelfde makers als Dead Island, maar legt meer nadruk op het free running-aspect.

Spelers moeten overdag overlevingsmiddelen verzamelen en 's nachts uit handen van de zombies zien te blijven, die dan stukken sneller zijn. Dying Light werd eerder dit jaar nog naar februari van 2015 uitgesteld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou