Pokémon Legends: Arceus is in week tijd 6,5 miljoen keer verkocht

Pokémon Legends: Arceus is in week tijd 6,5 miljoen keer verkocht

In een week tijd zijn er wereldwijd meer dan 6,5 miljoen exemplaren van Pokémon Legends: Arceus over de toonbank gegaan.

Dat heeft Nintendo laten weten. De game verscheen afgelopen vrijdag op Nintendo Switch. Gisteren bleek al uit cijfers van Famitsu dat er in een krappe week meer dan 1,4 miljoen exemplaren van de game in Japan waren verkocht.

Spelers bezoeken in Pokémon Legends: Arceus de Sinnoh-regio om een nieuwe stad te bouwen en daar de allereerste Pokédex te bouwen. Uniek in dit spel is dat spelers veel meer vrijheid krijgen in de spelwereld dan in eerdere Pokémon-games. De game is verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En terecht ik vind het echt een geweldige game. Super veel plezier aan en neem lekker mijn tijd. Enige nadeel misschien is dat de tijd juist zo hard gaat als je aan het spelen bent hahaha.

0
test

@Snafu9 Voor mij is dit de beste Pokemon game tot nu toe! Ik hoop dat we nooit meer terug hoeven naar het trage en saaiere vechten/vangen.

0

Ik hoop dat er een volgende game in de Pokemon Legends serie komt, ik heb me er uitstekend mee vermaakt. Deze nieuwe stijl van Pokemon bevalt met wel. Legends Unova (gen 5) next, please?

0
test

@RoyVG hoe lang heb je er over gedaan?

0

@whaha Ik denk dat ik ongeveer 25 uur heb gedaan om de credits te zien, maar dat is ook met af en toe wat rondklooien en Pokemon vangen. Er zijn na de credits nog een heleboel pokemon die je pas vanaf dat moment kunt vangen. Ik ben nu met andere games bezig die ik op pauze heb gezet voodat PLA uitkwam.

0

Aanbevolen voor jou