Paper Mario verschijnt volgende week op Nintendo Switch Online

Paper Mario verschijnt volgende week op Nintendo Switch Online

Vanaf 10 december is de Nintendo 64-game Paper Mario te spelen op de Nintendo 64-app die voor Nintendo Switch Online-leden beschikbaar is.

Dat heeft Nintendo aangekondigd. Het betreft de allereerste Paper Mario-game die oorspronkelijk op de Nintendo 64 is verschenen. 

Met Nintendo Switch Online krijgen abonnees onder andere toegang tot een NES- en SNES-app waarmee games van die consoles op de Switch gespeeld kunnen worden. Nintendo bracht eerder dit jaar een uitbreidingspakket uit waarmee ook N64- en Mega Drive-games gespeeld kunnen worden. Het uitbreidingspakket kost - inclusief een regulier Switch Online-abonnement - 39,99 euro per jaar. 

Op dit moment zijn N64-games als Super Mario 64, Mario Kart 64, Yoshi's Story, Zelda: Ocarina of Time, Mario Tennis en Sin and Punishment speelbaar via het uitbreidingspakket. Op een later moment moeten ook titels als Zelda: Majora's Mask, Banjo-Kazooie, Kirby 64 en Mario Golf worden toegevoegd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

By far de beste paper mario! Dit is zo'n heerlijke game.

0
test

Ik wacht nog een tijd voordat ik de uitbreidingspakket haal, eerst die library is wat meer laten opbouwen. Misschien eind 2022 is het voor mij de moeite waard :P

0

Aanbevolen voor jou