Ook Alpha-spelers Eve Online kunnen nu in browser spelen

Ook Alpha-spelers Eve Online kunnen nu in browser spelen

Eve Anywhere, de technologie die Eve Online-spelers in webbrowsers laat spelen, is nu door iedereen te gebruiken - tegen een betaling.

Met Eve Anywhere kunnen gebruikers Eve Online opstarten in hun webbrowser (Chrome, Edge, Firefox of Safari), maar voorheen was de dienst alleen beschikbaar voor Omega-spelers, oftewel spelers die een abonnement op Eve Online hebben. Nu is Eve Anywhere ook beschikbaar voor Alpha-spelers.

Alpha is de 'gratis' versie van Eve Online, waarbij spelers restricties krijgen opgelegd op het gebied van onder andere de skills die hun personages kunnen leren. Eve Anywhere wordt voor hen echter niet gratis: zij moeten 30 Plex betalen voor 24 uur toegang tot de dienst. Dat is omgerekend 1,42 euro.

Eind april deed ontwikkelaar CCP Games voor het eerst sinds 2004 de prijzen voor een Eve Online-abonnement en de in-game monetaire eenheid Plex omhoog. Dat zou gedaan zijn om "wereldwijde trends die productiekosten beïnvloeden" bij te houden en rekening te houden met jaren aan inflatie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou