Nintendo updatet handelsmerk voor Donkey Kong

Nintendo updatet handelsmerk voor Donkey Kong

Nintendo heeft het handelsmerk voor de Donkey Kong-franchise van een update voorzien.

Hoewel het gebruikelijk is dat bedrijven handelsmerken van bestaande franchises verlengen zodat ze eigendom blijven van die bedrijven, is het handelsmerk van Donkey Kong daadwerkelijk aangepast. In plaats van een standaard vernieuwing, is er de beschrijving "downloadbare programma's voor draagbare en elektronische consoles" toegevoegd.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Nintendo aan een nieuwe Donkey Kong-game werkt voor Nintendo Switch. Volgens die geruchten zou de game niet gemaakt worden door Retro Studios, de ontwikkelaar van de laatste twee Donkey Kong-platformers, maar door Nintendo EPD, het team achter Super Mario Odyssey. Dit is echter nog niet bevestigd.

De toegevoegde beschrijving doet echter wel vermoeden dat er iets rondom Donkey Kong staat te gebeuren. De Switch is immers ook een draagbare console. Hoe dan ook is vooralsnog geen nieuwe Donkey Kong-game bevestigd.

Een nieuwe Donkey Kong-game lijkt in ieder geval te passen binnen de toenemende nadruk op het personage dat Nintendo lijkt te willen creëren. Zo wordt het Super Nintendo World-gedeelte van Univeral Studios Japan uitgebreid met Donkey Kong-attracties en komt er na de Super Mario-animatiefilm volgens geruchten ook een animatiefilm rondom de aap uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Nou, ik hoop echt op een mooie platformer binnenkort. Of het nu Odyssey 2 is of DK maakt me niet uit.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou