Nintendo Switch Sports-update met nieuwe features vandaag beschikbaar

Nintendo Switch Sports-update met nieuwe features vandaag beschikbaar

Nintendo brengt vandaag update 1.2.0 voor Nintendo Switch Sports uit waarmee diverse nieuwe features worden toegevoegd.

Spelers kunnen na het downloaden de update de beenband (die ook bij Ring Fit Adventure wordt geleverd) gebruiken om een Joy-Con in te stoppen en hun trapmoves tijdens voetbalpotjes van vier tegen vier en één tegen één te gebruiken. Voorheen was dit alleen mogelijk bij directe vrije trappen.

Verder voegt de update ook Slide Attack- en Rocket Serve-moves aan volleybal toevoegen. In de Pro League worden de nieuwe S- en ∞-ranks toegevoegd voor online gamers. Tot slot heeft Nintendo allerlei kleine elementen binnen de game verbeterd om de ervaring gebruiksvriendelijker te maken. De volledige patch notes zijn hier te bekijken.

Nintendo Switch Sports kwam afgelopen april uit en bevat zes sporten: voetbal, volleybal, tennis, bowlen, zwaardvechten en badminton. Aankomende herfst moet nog een gratis update verschijnen waarmee golf als speelbare sport wordt toegevoegd.

De game scoorde een 7,5 op Gamer.nl: "Gameplaytechnisch maakt Nintendo Switch Sports veel indruk; met name de subtiele aanpassingen in de terugkerende sporten voelen verfrissend aan. Daarnaast zijn badminton en voetbal uitstekende toevoegingen die niet hadden misstaan in het bewierookte origineel. Het totaalpakket voelt vooralsnog wel wat kaal, waardoor je iets te snel op de minder leuke sporten uitgekeken raakt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou