Nintendo gooit meer dan duizend Switch eShop-games in uitverkoop

Nintendo gooit meer dan duizend Switch eShop-games in uitverkoop

Nintendo zet vanaf morgen meer dan duizend games in de uitverkoop op de Nintendo Switch eShop.

Dat laat het bedrijf middels een persbericht weten. Via de 'Feestelijke aanbiedingen' zijn de games tot 30 december om 23:59 met kortingen te koop.

Onder de games die met korting te koop zijn, vallen Among Us, The Outer Worlds, Mario + Rabbids Kingdom Battle, Cuphead, Dragon Ball FighterZ, Final Fantasy 7, Trials of Mana en Resident Evil 4. Op de speciale aanbiedingspagina van de Nintendo-site zijn vanaf morgenmiddag alle aanbiedingen te zien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waardeloze sale altijd. Bijna nooit first party games.

0

@MissMeNL Dat maakt de sale nou juist zo effectief. Het lokt mensen naar de eshop en je kunt er donder op zeggen dat mensen wat goedkope third party titels op de kop tikken en dan ook toch maar eens een keer voor die Breath of the Wild gaan die al zolang op de wenslijst stond, het is toch bijna kerst. Doe nou maar gewoon net alsof het allemaal fantastisch is. Dat deed je als klein kind ook en het leven was toen echt een stuk beter.

0
test

@gimbal2 wat jij dus al zegt. Ik wacht al zolang op botw met flinke korting. Nee vergeleken met de concurrentie zijn Nintendo sales gewoon waardeloos. Gewoon je roze bril afzetten. Dat ik zeg dat de sales waardeloos zijn zegt niets over hoe top de Nintendo switch is.

0
test

@MissMeNL er zitten echt wel pareltjes bij, hoor. En niet iedereen zit te wachten op weer een Mario game. Al waren die recent ook met 33% korting te koop....

0
test

@Chinco wat is 33% van een teveel te hoge prijs. Ze zijn inderdaad vaker afgeprijsd maar dan kon je ze alsnog fysiek veel goedkoper krijgen. Bij xbox en ps heb je echt sales waar je kan zeggen. Ooh op dit moment goedkoper of even goedkoop als fysiek.

0
test

Ik ben het wel met MissMe eens. Echter koop ik mijn switch games op marktplaats en alleen de first party games. De rest speel ik op stadia, ps4 of ps5. Xbox X staat op de planning maar zie de urgentie NOG niet. May als xbox met echte exclusives komt dan pak ik hem op. Maar games koop ik graag lekker goedkoop. .et alle systemen die ik heb, heb ik een backlog van + 100 games. Lekker man..... Had ik maar minder geld en meer tijd. Nadeel als je oud wordt hahah

0
test

@Marlon.O precies dit. Op de Switch speel ik 99% first party games. Die zakken niet snel in waarde. Third party games speel ik op de ps5 of xsx.

0

Aanbevolen voor jou