Mobiele game Rocket League Sideswipe nu verkrijgbaar

Mobiele game Rocket League Sideswipe nu verkrijgbaar

De mobiele game Rocket League Sideswipe is nu verkrijgbaar op iOS en Android.

De gratis mobiele game, een spin-off van het populaire Rocket League, werd de afgelopen weken al in enkele regio uitgerold, maar moet nu wereldwijd beschikbaar zijn.

De mobiele versie bevat de meeste modi uit Rocket League: er kunnen privéwedstrijden en online competitieve wedstrijden gespeeld worden, inclusief wereldwijde ranglijsten. Er is ook een battle pass waarmee men spullen verdient door online potjes te spelen. Het grote verschil is dat de game vanuit een zijwaarts perspectief bekeken wordt en één speler versus een andere speler positioneert.

Een zogenaamd pre-seizoen is al begonnen, waarin spelers alvast spullen kunnen ontgrendelen en hun skills kunnen bijschaven. Sideswipe staat in verbinding met de gewone Rocket League. Elke keer als men een level omhoog gaat in de mobiele game, krijgt men een 'bonus win' in Rocket League. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben zelf geen fan van RL en al helemaal niet van mobiele games, maar dit spel is super leuk om te doen. Mischien komt het ook omdat het een 2d game is dat het een stuk makelijker is om te spelen. Dit is ech een game dat je ff voor de lol aanzet als je zin in een spel maar geen zin hebt om je console of pc aan te hebben. Gewoon relaxed op de bank of in bed een potje auto voetbal spelen

0

Aanbevolen voor jou