Lange Xenoblade Chronicles 3-trailer zet de game uiteen

Lange Xenoblade Chronicles 3-trailer zet de game uiteen

Nintendo heeft een lange trailer van Xenoblade Chronicles 3 online geplaatst. Hierin worden alle facetten van de game uitgelicht.

De trailer is acht minuten lang en gaat de diepte in over het verhaal, de spelwereld, de personages en de gevechten. Vorige week publiceerde Nintendo al een Japanse versie, maar inmiddels is de Engelstalige versie met Nederlandse ondertiteling beschikbaar. De video is hieronder te bekijken.

Xenoblade Chronicles 3 komt op 29 juli uit op Nintendo Switch. De game speelt zich af in Aionios, een levendige wereld waarin spelers hun reis beginnen om een einde te maken aan de eeuwige strijd tussen twee rivaliserende naties. Hoofdpersonages Noah en Mio zijn te midden van een vete tussen de vijandige naties Keves en Agnus. Zes personages uit deze naties maken deel uit van een groots verhaal met het leven als het centrale thema.

Via de Nintendo Store kan men een Collector's Edition van de game bestellen. Mensen ontvangen de game zelf op 29 juli, en in de loop van de herfst worden ook een steelbook, artbook en speciale verpakking geleverd. Ook is er een seizoenspas van 29,99 euro voor de game beschikbaar, waarmee tot eind 2023 extra content verspreid over vier verschillende uitbreidingen wordt toegevoegd. Denk aan nieuwe items en outfits, uitdagende gevechten, missies, personages en uiteindelijk ook een nieuw verhaal.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze ga ik dus halen :) .

0
test

Ziet er wel heel vet uit eigenlijk. Kon alleen nooit helemaal in deel 2 komen en heb die daarom ook niet uitgespeeld. Ik twijfel daarom een beetje om deze te halen

0

@alex201 ik had precies hetzelfde met deel 2, terwijl ik deel 1 helemaal grijs gespeeld heb.

0

Aanbevolen voor jou