'Konami laat andere studio's Silent Hill-, Metal Gear- en Castlevania-games maken'

'Konami laat andere studio's Silent Hill-, Metal Gear- en Castlevania-games maken'

Konami zou diverse Japanse ontwikkelaars inhuren voor het maken van nieuwe games in de Silent Hill-, Metal Gear- en Castlevania-franchises.

Dat claimt de website VGC te hebben gehoord. Volgens de website zou een nieuwe Silent Hill-game eerst bij Supermassive Games in ontwikkeling zijn. Dit ging echter niet door, waarna het spel in de Dark Pictures-games werd veranderd. De nieuwe games in de genoemde franchises zouden voorlopig nog niet uitkomen.

Tegelijkertijd meldt de CEO van Bloober Team in een interview met GI.biz dat de studio - dat eerder The Medium en de Blair Witch-game uitbracht - aan een nieuwe horrorgame werkt met een beroemde uitgever. Dat zou, zo speculeert VGC, ook om een Silent Hill-game kunnen gaan.

De website meldt dat dit zou betekenen dat er twee losstaande Silent Hill-titels in de maak zijn - eentje door een Japanse ontwikkelaar en eentje door Bloober Team. Vooralsnog is niets van de hierboven beschreven informatie - behalve dat Bloober Team aan een nieuwe horrorgame werkt met een grote uitgever - echter bevestigd.

Silent Hill 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

bloober team zou ook zomaar een nieuwe horror game kunnen maken voor xbox of misschien wel playstation hoeft niet perse konami te zijn.

0
test

Afwachten maar. Een tof vervolg op Order Of Ecclesia op de Switch zou heel welkom zijn. Of een vervolg met Soma. Verrek gewoon een nieuwe Castlevania zou al heel welkom zijn.

0

Aanbevolen voor jou