iPhone 15-modellen en diverse games aangekondigd

iPhone 15-modellen en diverse games aangekondigd

Waaronder Assassin's Creed Mirage en Death Stranding

Apple heeft gisteren tijdens een evenement vier verschillende iPhone 15-modellen aangekondigd. Ook komen diverse games, zoals Assassin's Creed Mirage, naar de Pro-edities van de iPhone 15.

De iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro en 15 Pro Max gaan respectievelijk 969, 1119, 1229 en 1479 euro kosten. De twee laatstgenoemde modellen lopen op de A17 Pro-chip, die het onder andere mogelijk maakt om ray tracing weer te geven in games.

Er zijn dan ook diverse spellen voor de twee duurste modellen aangekondigd. Zo verschijnt Assassin's Creed Mirage, dat later dit jaar op consoles en pc verschijnt, ergens begin volgend jaar op de iPhone 15 Pro en Pro Max. In de loop van dit jaar moeten de games Death Stranding, Resident Evil 4 Remake en Resident Evil Village uitkomen op de duurste modellen.

Verder hebben de 15 Pro en Pro Max een titanium behuizing, waardoor ze lichter dan reguliere iPhone-modellen zijn. Ook nieuw aan alle iPhone 15-modellen is de Action Button aan de zijkant van de smartphone. Deze kan gebruikt worden om shortcuts in te stellen, bijvoorbeeld om de camera of zaklamp te openen. Alle modellen stappen daarnaast over op een USB-C-poort om de nieuwe Europese regelgeving tegemoet te komen.

Vanaf aanstaande vrijdag kunnen de iPhone 15-modellen gereserveerd worden, en op 22 september verschijnen ze officieel. Lees meer op de officiële website.

Watch on YouTube
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waarom doet dit mij enorm denken aan de presentatie/aankondiging van de Galaxy S23 Ultra eerder dit jaar?

0
test

Gaat de S23 Ultra ook console games draaien dan?

0
test

Zou de S23 Ultra makkelijk kunnen.

0
test

Resident Evil 4 en Resident Evil Village komen ook naar iPad Pro’s met een M1 of M2 SoC. Het is overigens een universele aankoop dus als je ze aanschaft op iPad kan je ze ook spelen op iPhone.

0

Aanbevolen voor jou