Hoogtepunten: 'Remasters Grand Theft Auto 3-trilogie verschijnen dit najaar'

Hoogtepunten: 'Remasters Grand Theft Auto 3-trilogie verschijnen dit najaar'

Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben voor jouw gemak een overzicht gemaakt van alle hoogtepunten van deze week!

'Overwatch 2 gaat 2022 waarschijnlijk niet meer halen'

Volgens ingewijde 'Metro' verschijnt Overwatch 2 waarschijnlijk niet meer in 2022.

Metro voorspelde correct de aankondiging van Overwatch 2, Diablo 4 en Diablo 2 Ressurected tijdens voorgaande edities van Blizzcon. De ontwikkeling van die eerste game zou niet voorspoedig verlopen.

Lees verder

Bèta Back 4 Blood behaalt bijna 100.000 gelijktijdige spelers

De bèta van Back 4 Blood behaalde dit weekend 98.024 gelijktijdige spelers op Steam.

Daarmee was de bètaversie van van de zombieshooter de achtste meest gespeelde game op Steam, boven Warframe, Ark: Survival Evolved en Rainbow Six Siege.

Lees verder

De grote Gamer.nl Gaming Headsets Round-Up (Update)

Welkom bij de tweede editie van de grote Gamer.nl Gaming Headsets Round-Up. In dit overzicht beoordelen we niet alleen alle tot nu toe besproken headsets met een cijfer, maar verdelen we ze ook in verschillende prijsklassen en wijzen voor elke prijsklasse de beste vijf modellen aan.

Lees verder

Valve verwacht dat Windows 11 haalbaar is op Steam Deck

Valve acht de kans dat Windows 11 straks op de Steam Deck-handheld draait 'haalbaar'. Het ontwikkelteam werkt met hardware-leverancier AMD samen om het apparaat voor te bereiden op het nieuwe Windows-besturingssysteem.

De Steam Deck is wat betreft software relatief 'open'. Valve verzekerde eerder al dat de handheld, naast de huiseigen Linux-variant SteamOS 3.0, ook Windows 10 zou ondersteunen. 

Lees verder

Abandoned PS5-app wederom niet gelanceerd

De speciale app zou lanceren op de PS5 Store. Hierin zouden trailers van de game in real-time bekeken kunnen worden. Dat zou de meest nauwkeurige weergave van graphics moeten opleveren. De app zou eigenlijk al in juni uitkomen, maar werd toen meerdere malen uitgesteld. Uiteindelijk zou gisteren de release moeten plaatsvinden, maar dat is dus ook niet gebeurd.

Lees verder

Elf minuten aan gameplay van Forza Horizon 5 getoond

Er is meer dan elf minuten aan gameplay van de aankomende racegame Forza Horizon 5 getoond.

Professioneel Forza Horizon-speler Don Joewon Song toonde de beelden op YouTube. Hierin is te zien hoe hij de open wereld verkent. Hij gebruikt daarvoor een 2020 Toyota Supra. De beelden zijn in 4k te zien.

Lees verder

'Remasters Grand Theft Auto 3-trilogie verschijnen dit najaar'

Er zijn mogelijk remasters van Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas in de maak.

Kotaku zegt dat van bronnen te hebben vernomen. De drie remasters zouden ergens eind oktober naar Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox-consoles, pc, Google Stadia en mobiele telefoons komen. Het is ook mogelijk dat de pc-versie en mobiele versies pas volgend jaar uitkomen. 

Lees verder

Promotiemateriaal van Call of Duty: Vanguard bevestigt naam en bèta

Er is promotiemateriaal van het nog onaangekondigde Call of Duty: Vanguard gelekt.

Daarmee is de naam van het nog niet getoonde Call of Duty-spel nagenoeg bevestigd. Ook blijkt uit de artwork dat er drie edities verschijnen - een standaard editie, een cross-gen bundel en een ultimate editie. Ook zou er een open bèta beschikbaar komen.

Lees verder

Top 30 bestverkochte spellen Japan bestond afgelopen week louter uit Switch-games

De top 30 van bestverkochte games in Japan bestond afgelopen week geheel uit Nintendo Switch-spellen.

Het gaat om de week van 2 tot en met 8 augustus. De verkoopcijfers tonen dat de bovenste dertig games in de lijst, allen Switch-spellen zijn. 

Lees verder

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou