Guild Wars 2 komt volgende week naar Steam

Guild Wars 2 komt volgende week naar Steam

Vanaf 23 augustus staat Guild Wars 2 op Steam.

NCSoft en ArenaNet lieten eerder al weten de intentie te hebben de game naar Steam te brengen, maar op 23 augustus om 21:00 uur Nederlandse tijd is het daadwerkelijk zover.

Dit is opvallend, omdat Guild Wars 2 al een decennium lang speelbaar is en voorheen alleen op de first-party client van ArenaNet speelbaar was. Daar komt volgende week dus verandering in.

De basisgame is gratis speelbar, maar er komt voor 99,97 euro ook een Complete Collection beschikbaar, met daarin de drie uitbreidingen en de vijf Living World-seizoenen. Ondertussen werkt men aan een vierde uitbreiding voor de game.

Overigens blijft de game ook speelbaar via de losse client. Mensen op Steam en de Guild Wars 2-client kunnen samenspelen, maar bestaande accounts kunnen niet worden overgezet. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heeeel veel uren in deze game zitten. Erg leuke game

0

Ik heb echt heel lang geleden bij release GW2 gekocht en een tijdje gespeeld, maar het had voor mij niet meer het GW gevoel dus ik was er vrij snel klaar mee. Het was toch een beetje te massive multiplayer geworden. Maar wellicht is dit het moment om het weer eens een zwaai te geven aangezien ik het toch met redelijke eenvoud gratis kan proberen op deze manier. Eens kijken wat er veranderd is in 10 jaar tijd.

0

Aanbevolen voor jou