Geralt en Yennefer in trailer van tweede The Witcher-seizoen

Geralt en Yennefer in trailer van tweede The Witcher-seizoen

Netflix heeft een nieuwe trailer uitgegeven van het aankomende tweede seizoen van de serie The Witcher.

Hierin zijn Geralt of Rivia en Yennefer of Vengerberg, gespeeld door Henry Cavill en Anya Chalotra, te zien. De trailer heet 'The Last Wish', wat ook de naam van het eerste boek in The Witcher-reeks is.

Op 17 december verschijnt het tweede seizoen van de serie op Netflix. Een derde seizoen is ook al bevestigd. Bekijk de trailer hieronder.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zin in! Vond seizoen 1 zeer geslaagd.

0

@Bteqq ondanks dat ik me goed heb vermaakt met Season 1 was het verhaaltechnisch een zooitje en erg gejaagd. Ze hebben behoorlijk wat elementen uit verschillende boeken gepakt omdat ze perse alles direct geintroduceerd wilden hebben in het eerste season. Wat er dus voor zorgt dat het erg rushed en chaotisch overkomt en nergens de tijd voor neemt. Ik hoop dat Season 2 wat meer rust neemt nu al zoveel is opgezet

0

@Stingeling ben ik met je eens. Ik heb de boeken niet gelezen waardoor ik wat meer context miste, maar door het heen en weer gespring in tijd en karakters moest je goed opletten om bij te blijven. Ik hoop inderdaad dat het tweede seizoen wat meer een standaard structuur heeft.

0
test

@Stingeling Ben ik met je eens hoor, maar al met al kijk ik wel uit naar dit tweede seizoen. Ik kreeg wel de goede The Witcher vibe ervan.

0

Aanbevolen voor jou