Gamer.nl en Power Unlimited halen 6100 euro op voor het UNHCR

Gamer.nl en Power Unlimited halen 6100 euro op voor het UNHCR

Gamer.nl en Power Unlimited hebben 6174 euro opgehaald voor het UNHCR tijdens de Grote Pakjesprijsloop.

De Grote Pakjesprijsloop vond afgelopen woensdag plaats op Twitch en trok 41.768 unieke kijkers. Tijdens de stream van ruim achtenhalf uur konden kijkers prijzen winnen en geld doneren aan UNHCR, de vluchtelingenhulporganisatie van de Verenigde Naties. Elke euro werd vervolgens omgezet in meters voor redacteuren Tjeerd en Cody om door Haarlem en omstreken te wandelen. In totaal liep het duo 28,3 kilometer, eindigend op het strand van IJmuiden.

Gamer.nl en Power Unlimited willen bij dezen alle kijkers, donateurs en partners die prijzen voor de veiling en weeggeefactie hebben gedoneerd hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Zonder jullie was het niet gelukt!

Het bedrag staat echter nog niet vast: op Catawiki kan tot en met vrijdag 22 april geboden worden op verschillende kavels. Bekijk onderaan deze pagina alle items.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Helaas vond ik het toch snel afgelopen had de heledag werk les en zo waardoor ik kort kon kijken dus heb ik best veel gemist voortaan een 12 uur straim voor het goede doel is beter

0
test

Helden!

0

Aanbevolen voor jou