Eerste grote update Monster Hunter Rise komt in april uit

Eerste grote update Monster Hunter Rise komt in april uit

In de loop van april moet de eerste grote update voor het gisteren verschenen Monster Hunter Rise uitkomen.

Dat heeft Capcom laten weten. De eerste gratis update tilt het spel naar versie 2.0 en moet ergens eind volgende maand verschijnen. Hierin zitten onder andere nieuwe monsters, waaronder de Chameleos - een soort Elder Dragon die voor het eerst in Monster Hunter 2 voorkwam - en de Apex Rathalos, die al aan het einde van de lanceringstrailer van de game werd getoond.

De Hunter Rank-cap wordt met de nieuwe update ook ontgrendeld. Op dit moment staat die nog op maximaal HR7. Verdere details over de update zijn er nog niet. Wel is duidelijk dat nadat versie 2.0 is uitgekomen Capcom door blijft gaan met de Switch-games van updates voorzien. 

Gamer.nl recenseerde Monster Hunter Rise en gaf een 9: "Ondanks de hoge leercurve is dit de meest toegankelijke Monster Hunter-game tot dusver, waar fans van zowel pure actie als diepe rpg-upgradesystemen voldoening uit halen. De Wirebug zorgt voor meer bewegingsvrijheid dan ooit en minder lange wachttijden tussen gevechten. Heel af en toe zie je de Switch worstelen met al het grafische geweld, maar nooit zit de techniek in de weg van een uitermate diep en bevredigende game die zowel alleen als met vrienden de moeite waard is."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk om te weten maar ik vind het knap als mensen nu al toe zijn aan nieuwe monsters....

0

Aanbevolen voor jou