Dune: Spice Wars vanaf 26 april speelbaar in early access

Dune: Spice Wars vanaf 26 april speelbaar in early access

Vanaf 26 april kan de strategiegame Dune: Spice Wars in early access op Steam gespeeld worden.

Dat hebben uitgever Funcom en ontwikkelaar Shiro Games aangekondigd. De early access-versie moet "in essentie de hoofdervaring" van de game bieden, met vier speelbare facties en drie verschillende manieren om te winnen. De early access-versie krijgt na release diverse updates die nieuwe content aan de game toevoegen, waaronder een multiplayermodus, een nieuwe, speelbare factie en een volledige campagne.

Dune: Space Wars is een rts met 4X-elementen die zich afspeelt op de woestijnplaneet Arrakis, bekend uit de boeken en de films. Aangezien de game wordt ontwikkeld door Shiro Games, lijken er elementen van diens andere rts - Northgard - over te worden gezet. Zo worden gebieden op de planeet verkend en overgenomen en breiden de grenzen van de map zich daardoor steeds uit.

Uitgever Funcom werkt hiernaast ook aan een openwereld survivalgame gebaseerd op de Dune-franchise. De Nederlandse studio Abstraction werkt mee aan die game.

Hieronder zijn enkele nieuwe screenshots van Dune: Spice Wars te zien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Staat op de wishlist! Kijk er naar uit om weer een RTS te spelen na lange tijd. AoE4 deed het helaas niet voor mij.

0
test

@NrFive Heb je Iron Harvest geprobeerd?

0
test

@whaha Jup, maar deed het niet voor mij op 1 of andere manier.

0
test

@NrFive same here, maar ik wacht wel tot het spel uit is. Early access heeft voor mij iets teveel games verpest met bugs, te weinig content of gewoonweg omdat ze er nooit uit kwamen en het veel als excuus wordt gebruikt om geld te vangen voor games die (nog niet of nooit) klaar zijn. Kan er wel echt naar uitkijken dat hij gold gaat!

0
test

@geeMc Ik zit op de discord met de developers en tot nu toe zijn ze heel open in hun communicatie, dat kan ik waarderen. Als ze het met een leuke korting aanbieden tijdens early access why not? :)

0

Aanbevolen voor jou