Dune: Spice Wars onthuld

Dune: Spice Wars onthuld

Funcom heeft de strategiegame Dune Spice Wars onthuld.

Spice Wars verschijnt volgend jaar in early access op Steam en wordt ontwikkeld door Northgard-maker Shiro Games. In de titel kunnen spelers aan de slag met bekende facties uit de game, waarbij ze vechten om het kostbare spice. Uiteindelijk moeten spelers de zandplaneet Arrakis controleren.

Naast Spice Wars werkt Funcom ook aan een survivalgame in een open wereld.

Dune is een science-fictionverhaal van Frank Herbert dat diverse vervolgen en een bioscoopfilm heeft gekregen. Er wordt tevens een nieuwe film gemaakt met onder andere Jason Momoa (Aquaman, Game of Thrones) in de hoofdrol die in 2020 moet verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Dune is een science-fictionverhaal van Frank Herbert dat diverse vervolgen en een bioscoopfilm heeft gekregen. Er wordt tevens een nieuwe film gemaakt met onder andere Jason Momoa (Aquaman, Game of Thrones) in de hoofdrol die in 2020 moet verschijnen." Iemand moet even de wikipedia updaten denk ik :')

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Nouja, zoals Stifmeister al zei was het laat en bovendien plempen ze een stuk of 40 artikelen in een tijdsbestek van ongeveer 3 uur... dan gaat er wel eens iets fout. Vond het vooral grappig dat de wiki blijkbaar zo achterhaald is.

0
test

@Witty1889 Jason Mamoa in de hoofdrol. :') Bijna net zo hilarisch als alle promotie rondom Zendaya haar rol in de film. Vrij weinig aanwezig. In part 2 zal haar rol ongetwijfeld groter zijn als de geliefde van Paul Muad'Dib.

0
test

@Witty1889 edit: Oh wacht, het is om 4 uur 's nachts gepost...dan kan ik me voorstellen dat je iets minder scherp bent :D

0

@The_Stifmeister Precies, was zeker geen steek naar de redacteur ook, eerder naar de duidelijk betrouwbare bron waar de informatie vandaan komt ;) Mensen zijn mensen en dus niet perfect!

0
test

Waarom staat de trailer er niet bij?

0

Aanbevolen voor jou