Donkey Kong Country 2 komt naar Nintendo Switch Online

Donkey Kong Country 2 komt naar Nintendo Switch Online

Op 23 september worden er nieuwe games aan Nintendo Switch Online toegevoegd, waaronder Donkey Kong Country 2.

Switch Online-abonnees hebben toegang tot twee apps waarin NES- en SNES-games onbeperkt gespeeld kunnen worden. Eerder dit jaar werd de klassieke Rare-platformer Donkey Kong Country al aan de SNES-app toegevoegd, en vanaf 23 september is het vervolg aan de beurt.

Donkey Kong Country 2 is volgens veel spelers nog sterker dan het eerste spel. Gamers besturen Diddy en Dixie Kong en verkennen het eiland van de Kremlings. Er zijn weer diverse nieuwe dierenvrienden in het spel om de reis makkelijker te maken.

Naast Donkey Kong Country 2 worden er op 23 september nog meer games toegevoegd. Op de SNES-app gaat het om de beat 'em up The Peace Keepers en de puzzelgame Mario's Super Picross, en op de NES-app is het de Contra-achtige actiegame S.C.A.T: Special Cybernetic Attack Team.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

YESSSS DKC 2 Ik heb dkc2 nog nooit echt uitgespeeld dus een hele mooie Smoesje omdat nu wel te doen

0
test

@burhan42 Je had toch allang een rom kunnen downloaden?

0
test

@Mmo-veteran Niet iedereen zit echter te wachten op dat soort onofficiële oplossingen en daarbij is het downloaden van ROM's voor zover ik weet nogal een grijs gebied als het gaat om legaliteit.

0
test

@Mmo-veteran Ga niet liegen heb het ook gedaan en ook paar keer gespeeld maar nooit echt volledig afgemaakt. Dit is een mooi en officiële Smoesje om het dit keer wel uit te spelen

0
test

https://www.youtube.com/watch?v=qIk6YFTzckc Stickerbrush Symphony, nuff said. Persoonlijk mijn favoriet van de 3, kan niet wachten.

0

Aanbevolen voor jou