Dice brengt deze zomer laatste Battlefield 5-update uit

Dice brengt deze zomer laatste Battlefield 5-update uit

Ontwikkelaar Dice lanceert deze zomer nog een laatste update voor Battlefield 5, waarna er geen nieuwe content meer naar de game komt.

Dat laat Dice weten in een tweet. De update die ergens deze zomer moet verschijnen, bevat nieuwe content, wapens en veranderingen aan de game - al wordt er geen compleet nieuw hoofdstuk meer toegevoegd. Na deze update komt er geen nieuwe content meer voor de shooter uit.

Na de zomerupdate kunnen spelers Battlefield Currency of Company Coin als wekelijks beloningen vrijspelen, om zo allerlei gear te ontgrendelen die men de afgelopen tijd heeft gemist. Er moeten ook nog allerlei community events gehouden worden, en Dice blijft proberen cheaters tegen te gaan.

Meer informatie over de zomerupdate volgt op een later moment.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit is mijn laatste EA game, dat weet ik nu zeker

0
test

@wolfmannetje Hoezo dat nu? BFV is al erg lang op de markt, dus vind het nog heel wat dat ze nu nog extra updates uitbrengen.

0
test

Jammer dat ze het oostfront compleet hebben overgeslagen, is toch het beslissende strijdtoneel van de gehele Tweede Wereldoorlog dat wordt overgeslagen.

0
test

@MelvinChowder Ja, ik had iig nog één laatste hoofdstuk verwacht met Rusland als hoofdrolspeler. Erg jammer dit. Misschien krijgen we nog een mapje of twee, maar daarna is de koek dus op. Qua maps hebben we nu twee volledige mappacks gehad, (vier maps per stuk, die Squad-Conquest mapjes even niet meegerekend) maar dat is wel erg karig in vergelijking met de Premium-service van welleer. Het aantal lijkt nu op dat van Bad Company één of twee die ook geen Premium hadden.. Dat hele Firestorm had er van mij in de eerste plaats al niet in gehoeven. Wat moeten we nu spelen tot de volgende BF die naar verluidt pas op z'n vroegst oktober 2021 uitkomt?? Beetje jammer EA.

0

Aanbevolen voor jou