'Deus Ex krijgt geen dynamische moeilijkheidsgraad' | Gamer.nl

'Deus Ex krijgt geen dynamische moeilijkheidsgraad' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Anfo i reageert op uitlatingen van vorig jaar waarin een anoniem bron meldde dat Human Revolution een dynamische moeilijkheidsgraad zou krijgen. "Ik weet niet wie dat heeft gezegd, maar die was dronken of hij werkt niet bij ons", zegt Anfo i.

"We hebben gewoon drie moeilijkheidsgraden: gemakkelijk, normaal en moeilijk. We hebben geen dynamische moeilijkheidsgraad."

Human Revolution

Deus Ex: Human Revolution komt in navolging van het eerste en tweede deel die respectievelijk in 2000 en 2004 verschenen. In de game is het 2027 en spelers kruipen in de huid van privé-beveiligingsbeambte Adam Jensen. Adam is echter niet zomaar een uitsmijter: hij heeft beschikking over een uitgebreid skill-systeem en geavanceerde apparatuur.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou