December op Gamer.nl: de Top 100 van 2022 en meer

December op Gamer.nl: de Top 100 van 2022 en meer

December is sowieso een feestelijke maand, maar dat geldt al helemaal voor Gamer.nl dankzij de gebruikelijke eindejaarscontent die op stapel staat!

Pepernoten, kerstbomen, oliebollen, lekker warm binnen zitten gamen: er is genoeg om enthousiast van te worden in december. Ook de Gamer.nl-redactie kijkt elk jaar weer reikhalzend uit naar deze periode, want dat is traditiegetrouw de maand dat er een hoop leuke content op stapel staat voor de website. Daar willen we jullie via deze redactiepost even aan herinneren.

Natuurlijk is het absolute paradepaardje de Top 100 van 2022. Net zoals in vele voorgaande jaren, kijken we gedurende de laatste vijf dagen van het jaar naar de honderd meest veelbelovende games van volgend jaar. Op die manier weet je meteen wat voor mooie games er aan zitten te komen. Je komt vast een paar titels tegen die nog niet op je radar stonden. En welke game staat dit jaar op die felbegeerde eerste plek? De redactie is op dit moment al druk in de weer om de lijst samen te stellen.

Vlak voordat de Top 100 van 2022 van start gaat, wordt natuurlijk ook de Top 25 van 2021 onthuld. Hierin behandelen we de 25 beste games van dit jaar, volgens de Gamer-redactie welteverstaan. Daar gaat een langdurige, felle en ietwat chaotische discussie aan vooraf. Geloof ons dus wanneer we zeggen dat het bloed, zweet en tranen kost om deze lijst samen te stellen.

Natuurlijk kun je verderop in de maand - en begin volgend jaar - ook de terugkeer van de Favorieten van de redactie-rubriek verwachten. Hierin krijgen redactieleden de kans hun eigen favoriete game toe te lichten en - indien gewenst - een persoonlijk verhaal over hun ervaringen met het betreffende spel te vertellen.

Tot slot zullen er nog een aantal recensies volgen. De meeste games zijn inmiddels wel uit, maar er staan er nog een paar op stapel - waaronder natuurlijk Halo Infinite. Ook behandelen we enkele games die eerder dit jaar zijn uitgekomen, maar die we nog niet van een review hadden voorzien. Dat corrigeren we deze maand.

December wordt dus genieten geblazen op Gamer.nl. In ieder geval voor ons als redactie, en hopelijk ook voor jullie als bezoekers!

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Altijd leuk, de jaarlijstjes. Succes! :-)

0

Door de top 100 ontdek ik altijd de kleinere games waar ik de rest van het jaar niets van hoor.

0

Aanbevolen voor jou