Deal van de Dag: Nintendo Switch Sports

Deal van de Dag: Nintendo Switch Sports

Vandaag is Nintendo Switch Sports voor Nintendo Switch de Deal van de Dag op Gamer.nl.

Omdat veel goede aanbiedingen snel komen en gaan introduceert Gamer.nl de Deal van de Dag: een aanbieding die in ieder geval vandaag geldt en mogelijk de moeite waard is. Dat kunnen games, hardware, merchandise en andere spullen zijn die we aanbevelen, naast de wekelijkse gamedeals op donderdag.

Uiteraard is het belangrijk om te vermelden dat dergelijke deals affiliate-inkomsten voor Gamer.nl genereren, waarmee we de website kunnen verbeteren. Naast dat we de bezoeker hopelijk een handje kunnen helpen, steun je er ook de website mee. Laat dat je echter niet weerhouden om kritisch te zijn: vind je een product ergens anders voor een lagere prijs, laat het dan vooral weten in de reacties.

Watch on YouTube

Nintendo Switch Sports

De deal van de Dag van 3 mei betreft Nintendo Switch Sports voor Nintendo Switch. Uiteraard is de sportgame nog maar net uit, maar nu al licht afgeprijsd. 

Hoewel Switch Sports in de Nintendo eShop voor 40 euro verkrijgbaar is, ontbreekt daarbij uiteraard de beenband uit de fysieke versie. Wil je dus de speciale cornermodus spelen, of in de toekomst daadwerkelijk met je benen in plaats van je armen kunnen voetballen, dan is de fysieke versie mooi meegenomen.

In onze review wordt Switch Sports geprezen om de goede mix van oude en nieuwe sporten, waarvan bowlen en tennis ouderwets leuk zijn, en badminton een uitstekende toevoeging betreft. Helaas laat de aankleding van de game wat te wensen over, maar voor feesten en partijen is Nintendo Switch Sports uitstekend.

Koop Nintendo Switch Sports - 43,99

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

En dat noemen ze een goede deal.. 44,- voor een spel wat ook al op de wii beschikbaar was. Blijven geldtrekkers bij Nintendo en dit is voor mij ook de reden dat de Switch in de kast is komen te liggen en er nooit meer uit is gekomen

0
test

@Pinopokie Dit is wel een nieuwe game he? Deels wel dezelfde sporten, toegegeven, maar het online component en de betere graphics en besturing halen het toch wat meer naar het heden. Nintendo kennende gaat deze titel de komende vijf jaar nog rustig €40-50 euro kosten dus ik sta nou ook niet bepaald te springen om 't uit te proberen. Komt bij dat ik dan ook nog Nintendo Online moet halen, dus meh. Switch is hier ook stof aan 't happen, enkel BotW 2 of Metroid Prime 4 kunnen 'm nog tijdelijk reanimeren ben ik bang..

0

Aanbevolen voor jou