Deal van de Dag: Metroid Dread

Deal van de Dag: Metroid Dread

Vandaag is Metroid Dread voor Nintendo Switch de Deal van de Dag op Gamer.nl.

Metroid Dread - 41,99 euro

De deal van de Dag van 6 mei betreft Metroid Dread voor Nintendo Switch. Dread verscheen in oktober vorig jaar en wordt gezien als de grote terugkeer van de Metroid-franchise naar het 2D-metroidvaniagenre. Het vijfde - en laatste - deel van Samus' 'arc' brengt haar naar de planeet ZDR, waar ze vlucht voor de EMMI-robots en uitvindt wat er met de verdwenen onderzoekers is gebeurd.

Metroid Dread kreeg van redacteur Thijs een 9 in onze review, waarin hij de vloeiende besturing, uitstekende eindbazen, gave upgrades en Samus zelf prijst. De rest van de redactie verkoos Dread zelfs als de op een na beste game van 2021.

Inmiddels zijn er nieuwe moeilijkheidsgraden en drie Boss Rush-modi aan de game toegevoegd.

Bestel Metroid Dread

Watch on YouTube

Wat is de Deal van de Dag?

Omdat veel goede aanbiedingen snel komen en gaan introduceert Gamer.nl de Deal van de Dag: een aanbieding die in ieder geval vandaag geldt en mogelijk de moeite waard is. Dat kunnen games, hardware, merchandise en andere spullen zijn die we aanbevelen, naast de wekelijkse gamedeals op donderdag.

Uiteraard is het belangrijk om te vermelden dat dergelijke deals affiliate-inkomsten voor Gamer.nl genereren, waarmee we de website kunnen verbeteren. Naast dat we de bezoeker hopelijk een handje kunnen helpen, steun je er ook de website mee. Laat dat je echter niet weerhouden om kritisch te zijn: vind je een product ergens anders voor een lagere prijs, laat het dan vooral weten in de reacties.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nintendo ziet dit als een deal omdat ze zowat nooit lange aanbiedingen of vaste verlagingen doen voor hun eigen franchises. Zelf vind dit niet echt een "deal".

0
test

@warcryptic Tsjaa dat is het merk waar je voor betaald. Ik vind het wel goed want daardoor zijn de spellen die je zelf hebt ook meer waard en goed door te verkopen. Beter dan Ubisoft dat na 3 maanden al voor de helft in de budgetbak ligt.

0

@Snafu9 zou zeker oppassen met verkopen van Nintendo games. Ooit eens Fire emblem Radient dawn gekocht voor €30, word nu €80-€150 voor gevraagd.

0

Warcryptic, het is zeker geen deal omdat ik via een bekende budget gaming website, waarvan ik denk ik hier die naam niet mag noemen, 2 winkels zie die het nieuw voor de zelfde prijs verkopen, 1 is zelfs goedkopen maar daar moet je verzendkosten betalen.

0
test

@Etheboss Bedoel je Budgetgaming?

0

Aanbevolen voor jou